Seminar in piknik v Vele(n)ju

Pretekli vikend smo se trije člani Keiko doja udeležili državnega seminarja v Velenju. Seminar je vodil Jasmin Biščević, 4. Dan Aikikai.

Zgodnji odhod se nam je obrestoval, saj je bila na avtocesti v okolici Trojan velika gneča. Tako nam je uspelo na seminar priti pravočasno. Na seminarju je bilo veliko članov iz različnih klubov zveze, prav tako pa so prišli tudi aikidoke iz Varaždina. Dvorana je bila nabito polna, vzdušje naelektreno in iskrica v očeh vseh vadečih je bila dovolj, da se je bojevniški ogenj v nas prebudil.

Trening je bil zanimiv in razgiban. Vadili smo v suwari waza, hanmi handachi waza, tachi waza, vmes pa smo imeli celo majhen vložek randorija v suwari waza. Po treningu so sledili še trije izpiti za 2. kyu in en izpit za 1. kyu. Vsi so izpit uspešno opravili, za to jim čestitamo še s tega mesta!

Po seminarju je sledil piknik in druženje. Hrane, pijače in dobre družbe ni zmanjkalo. Nekateri smo se zabavali tudi ob igranju bilijarda in pikada. Kot vedno je bilo tudi tokrat v Velenju resnično dobro vzdušje in počutili smo se dobrodošli.

Še enkrat hvala za dobro organizacijo in se priporočamo za naslednjič!

Slike si lahko ogledate na naši FB strani.