Sezona 2014/2015

Pozdravljeni,

kratko poletje se je hitro približalo svojemu koncu. Vsak od nas ga je različno izkoristil. Z nekaterimi člani smo se dobivali na bolj ali manj rednih poletnih treningih v naravi (kolikor so vremenski bogovi pač dopuščali). Ostali ste uživali na morju, potovanjih po tujini, nekateri ste zaključevali šolanje oziroma se pripravljali na še preostale izpite, pa še mnogo zgodbic, ki si jih bomo izmenjali v kratkem.

Učitelja v Keiko Doju sva seveda bila odgovorna in nabirala novo aikido znanje in utrjevala staro na različnih poletnih šolah na Nizozemskem, Madžarskem in v Sloveniji. Naslednji teden pa se odpravljava v Romunijo, kjer se bova udeležila mednarodnega seminarja pod okriljem IAF (mednarodne aikido zveze s sedežem v Hombu Doju, Tokyo), prav tako pa zastopala Slovenijo oziroma slovenski aikido na mednarodni demonstraciji in dogodku.


Za vas sva pripravila seznam pomembnih datumov v pričetku nove aikido sezone:

Otroški treningi se bodo začeli s tednom odprtih vrat v torek 23. 9 in četrtek 25. 9., ob 16.00, kjer bodo otroci lahko brezplačno preizkusili to zanimivo veščino.

Tečaj za odrasle začetnike (od 15 let naprej) se bo pričel v torek 7. 10. ob 20.30 uri. Prva dva treninga sta prav tako brezplačna.

Redna skupina pa bo svoje treninge pričela že v torek 16. 9. ob 20.30 uri. Vljudno vabimo staro ekipo, da se zbere v popolni postavi na začetku sezone, da skujemo nov bojni načrt in ga skupaj premagujemo!


Lep pozdrav in se vidimo na tatamijih!

Matjaž