Izpiti in zaključek leta

V zaključku letošnjega leta smo tudi v našem doju imeli izpite za kyu stopnje. Opravljali so jih odrasli prav tako pa prvič tudi otroci. Vsi so bili uspešni in tako imamo pri odraslih sedaj en nov 4. kyu, en 5. kyu in tri 6. kyu-je. Pri otrocih pa so izpit zaenkrat  uspešno opravili štirje, dva pa bosta zaradi odsotnosti imela svojo preizkušnjo na začetku novega leta. S tem so si otroci pridobili tudi njihov prvi barvni in sicer belo-rumeni pas.

Po koncu otroških izpitov smo imeli tudi kratko pogostitev, kjer smo si v sproščenem vzdušju izmenjali kakšno besedo z našimi najmlajšimi, kot tudi z njihovimi starši. Otroci so poizkusili tudi tradicionalno japonsko jed - suši in tako pridobili še eno izkušnjo z japonsko kulturo.

S tem tednom smo tudi zaključili s treningi za to leto. Učitelja se namreč odpravljava na tradicionalno zimsko šolo aikida pod vodstvom našega učitelja, Wilko Vriesmana, 6. Dan Aikikai, na Nizozemsko.
Vsem vam želiva mirne in prijetne praznike. 

V upanju, da se vam oglasiva še letos med zimsko šolo vam še ne bova voščila novega leta, zato pozorno spremljajte našo spletno stran za novice!

V vsakem primeru pa se ponovno vidimo na tatamijih od torka, 6.1.2015, naprej!

Lep pozdrav Nastasja in Matjaž!


Povezava na slike iz otroških izpitov.