Jesensko dogajanje v Keiko Dojo

V začetku septembra smo sočasno z začetkom šolskega leta pričeli s treningi za otroke. Z otroci se imamo fajn in lepo napredujemo, novi fantje in punce pa se nam lahko kadarkoli pridružijo.

Istočasno smo začeli z rednimi treningi za odrasle v novi sezoni, tako da je ta skupina zdaj že v polnem zaletu.

Sredi septembra se je naše društvo predstavilo na dnevu četrtne skupnosti Bežigrad. Dopoldan so bili na blazinah otroci iz vrtcev in šolarji iz šol v Bežigradu. Popoldan pa so se z aikidom seznanili tudi odrasli. Odziv tako s strani udeležencev, kakor tudi organizatorja je bil pozitiven, tako da smo drugo leto zagotovo ponovno zraven.


Med prehodom septembra v oktober sva se učitelja v Keiko Dojo udeležila štiridnevne jesenske šole Christiana Tissier Shihana v Berlinu. Nemška organiziranost, prijetno in delovno mednarodno vzdušje in dobra družba starih in novih prijateljev so bili pravi recept za odlično izkušnjo in napredek na aikido poti.


V začetku oktobra pa smo pričeli tudi z novim začetnim tečajem za odrasle. Nekaj pogumnih in motiviranih moških in žensk se nam je že pridružilo. Ni še prepozno - pridruži se jim tudi ti.

V prihodnosti pa trening, trening, trening, kakšen seminar, potem pa bo počasi že čas za nove izpite,...